Sjekk ut RAM1500

Modelloversikt

Full-Width Background

Motor og drivverk

Velg mellom 3 sterke motoralternativer.

5.7L HEMI MDS VVT

5.7L HEMI MDS VVT

5.7L HEMI V8 leverer høy ytelse og leverer effektiv, kraftig og responsiv kjøreopplevelse. Motoren er utstyrs med variabel ventiltiming, MDS Teknologien (multi-displacement system) sørger for god drivstofføkonomi med redukjson i antall aktive sylindere.

5.7L HEMI e-Torque

5.7L HEMI e-Torque

Den velkjente 5,7L HEMI motoren, men utstyrt med et 48V mildhybridsystem.
Dette gir økt ytelse og effektivitet, og dermed ytterligere drivstoffbesparelser.

3.0L Ecodiesel V6

3.0L Ecodiesel V6

Tredje generasjon 3.0L Turbo Ecodiesel V6 er en raffinert kraftpakke. Med oppdatert turbo, og forebedret innsugsporter og innsprøytningsdyser leverer motoren god drivstofføkonomi og effektivetet.

Girkasse

Girkasse
I RAM 1500 sitter det en 8-trinns automatgirkasse. Den gir raskere lavhastighetsakselrasjon, som skaper en helt egen kjørekomfort på dine kjøreturer. Det er svært lite merkbare opp- og nedgiringer i disse girkassene.

Luftfjæring

Dodge RAM 1500 har en aktiv luftfjæring både foran og bak, som automatisk justerer bilens høyde ved ulike kjøreforhold. Bilen har fem forskjellige nivåer med heving, som lett stilles inn i bilen. Dette er utrolig praktisk å ha her i Norge, hvor kjøreforholdene kan være utrolig varierende.

4×4 Firehjulstrekk

RAM 1500 har et avansert og teknologisk firehjulsdriftssystem, som hjelper deg med de tøffeste kjøreforholdene. Inne i cockpiten har man mulighet til å stille inn dette systemet i fire forskjellige moduser:
• 2WD (Tohjulsdrift for alle typer underlag)
• 4WD Auto (Firehjulsdrift for alle typer underlag)
• 4High (Firehjulsdrift for offroad, vått, glatte og jordveier)
• 4Low (Firehjulsdrift for offroad, vått, glatte og jordveier)

3500kg på kroken

Dodge RAM 1500 har en drakraft på max 3500kg. Med hjelp av fire-corners luftfjæring med automatisk lastbalansering, har det aldri vært enklere å dra alt på en henger.

Full-Width Background

Interiør

RAM 1500 har et høymoderne interiør med den nyeste teknologien. Gjennomgående gode matrialvalg og utprøvde løsninger gir en høy kvalitetsfølelse når man setter seg inn.

Digitalt Speedometer

Digitalt Speedometer

Nyt å se på det lett tilgjengelig 7-tommers digitale speedometeret. Det er fullt av farger og 3D-grafikk som viser kjøreinformasjon, statistikk og hastighet.

Aktiv Lydisolering

Aktiv Lydisolering

RAM har montert aktive max-moduler som fungerer i harmoni med det aktive lydisolasjonssystemet, og som bidrar til å redusere støy i kupeen til maksimalt 57,6 db.

Alltid oppdatert

Alltid oppdatert

Hold deg alltid fulladet og oppdatert. Med et lite mediesenter under 12-tommersskjermen, er det lett tilgjengelig to USB- og to USB-C-utakk.

12″ Berøringsskjerm

Denne skjermen kan tilpasses etter eget behov. Muligheten for delt skjerm gjør at du kan gjøre to ting samtidig, eller du kan for eksempel ha fullskjermnavigasjon og vising av musikk. På siden av skjermen er det knapper for å styre klimaanlegget inne i bilen.

Harman/Kardon Premium Lyd

Få lyd som holder deg underholdt i bilen – 2022 RAM 1500 er en luksuriøs pickup med et 900 watt, 19 høyttalere Harman/Kardon Premium Lydanlegg. Dette er eksepsjonelt designet for å ha en god lyd mens du er på farten.

Full-Width Background

Eksteriør

RAM 1500 sitt eksteriør har et optimalisert og teknisk aerodynamisk design, som starter under bilen og ender bakpå planet. Med flere aktive aerodynamiske funksjoner som et forhøyet panser, spoiler bakpå taket og mye mer, er dette en bil som ligger komfortabelt i sterk luftmotstand.

Aktiv skjerm

Aktiv skjerm

Når du nærmer deg 50km/h aktiveres det en skjerm under bilen, som automatisk senkes ned 6,4 cm for å redusere luftmotstanden.

Baklukeassistent

Baklukeassistent

Bakluka på RAM 1500 har en demperfunksjon som sørger for en rolig og jevn åpning. Du kan også enkelt og praktisk åpne bakluka ved hjelp av et knappetrykk på bilnøkkelen.

RamBox

RamBox

RamBox Cargo Management System tilbyr deg to låsbare lagringskasser på hver sin side av planet, med LED-belysning og 115V stikkontakt. Dette er det perfekte stedet for å oppbevare verktøy, utstyr og til og med kalde drikker. Man kan fylle disse boksene med is, og bruke dette som en kjøler på farten. RamBoxene er både låsbare og drenerbare.

Stigtrinn

Ram 1500 har praktiske stigtrinn både inn til kupe og opp til lasteplatt, som forenkler tilgangen det du måtte laste ombord. Elektriske stigtrinn langs siden bidrar til renere karosserilinjer og mindre luftmotstand.

Multifunksjons-bakluke

RAM 1500 kan leveres med en praktisk mulitfunsksjonsbakluke, som kan åpnes begge veier.
Som tradisjonell bakluke, og i tillegg kan denne åpnes sideveis med 60/40 fordeling.

Full-Width Background

Sikkerhet

Avansert teknologi gir RAM 1500 et imponerende nivå av sikkerhet og trygghet. Med sensorer, kamera og et sofistikert sikkerhetssystem, vil bilen holde deg som sjåfør oppdatert og i kontroll. RAM 1500 er en smartere bil å dra henger med. Blindsoneovervåkning, kameraer, tilhengerdeteksjon og lane keep assist sørger for at du ligger sikkert på veien. I tillegg registrer den automatisk lengden på tilhengeren, noe andre pickuper krever at du gjør manuelt.

Blindsone

Blindsone

Bilens systemer varsler deg som fører om andre kjøretøy skulle komme inn i, eller oppholde seg i blindsonen. Kjørefeltassistenten bistår deg som fører til å opprettholde fartsretningen. Teknologien holder fører oppmerksom med visuelle hjelpemidler for å sikre trygghet og sikkerhet.

Kollisjonsvarsling

Kollisjonsvarsling

RAM 1500 er tilgjengelig med foroverrettet kollisjonsvarsling med aktiv bremsing. Dette bidrar til å redusere risiko for kollisjon, og i tillegg gir det deg som fører ytterligere tid til å reagere. Systemet kan også bremse bilen til full stans, om nødvendig.

Kryssende trafikk

Kryssende trafikk

RAM 1500 scanner området bak og vedsiden av kjøretøyet for å ivareta sikkerheten når man manøvrerer bilen i trange området. Bilens smarte systemer gjenkjenner også om man har tilhenger, og kan ta høyde for tilhengerens lengde.

Avansert airbagsystem

De seks vanlige kollisjonsputeplasseringene byr på rikelig sikkerhet, mens ny adaptiv ventilasjonsteknologi i kollisjonsputene for fører- og passasjersetet beskytter alle passasjerer med størst mulig sikkerhet.

Sterkeste og tryggeste noensinne

Hele 98% av stålet som er benyttet til å lage rammen på RAM 1500 er høyfast stål, og er designet for økt stabilitet, holdbarhet og stivhet.

Full-Width Background

Garanti

Alle Dodge og RAM som selges nye hos Stjørdal Auto, selges med fabrikkgaranti 5år/150.000km. Vi ønsker å være et trygt sted, der du kan oppfylle din amerikanske drøm, og bli en Dodge/RAM-eier!

Button Example