Selge bil

Vi tilbyr alt fra formidlingssalg til biloppkjøp og innbytte av biler

Send inn
Send inn informasjon og bilder av din bil på skjemaet under slik at vi har informasjonen vi trenger for å gjøre en verdivurdering.
Motta tilbud
Motta prisestimat fra oss, ved aksept ordner vi alle formaliteter digitalt over nett.
Henting
Vi henter bilen der du er eller organiserer transport.

Ofte stilte spørsmål

Det er nok ofte fristende å sammenligne med tilsvarende biler på finn.no, men den reelle salgsverdien ligger gjerne litt under dette.

Vi sjekker i egen database hvor vi kan se hva bilene faktisk selges for. Dette kombinert med vår erfaring, gir et godt grunnlag for korrekt verdivurdering av bilen.

Deretter trekker vi ifra nødvendige utbedringer, vask og klargjøring, kostnader for markedsføring og naturligvis en fortjeneste til oss.

Vi må også ta med i beregningen at vi står ansvarlige i 5 år for ny eier av bilen, og at vi skal stille garanti.

Vi utarbeider en grundig tilstandsrapport med over 130 sjekkpunkter som kan sammenlignes med en NAF-test.

Du vil da kunne få en ryddig oversikt over hva som bør utbedres og fullt innsyn i bilens tilstand.

Vi har eget verksted, og kan utbedre feil og mangler til rimeligere priser enn hva du normalt må betale hos eksternt verksted.

Med denne kvalitetssikringen vil også neste eier gjøre en trygg og god handel.

Du kan bytte inn din nåværende bil i en annen modell hos oss. Vi vurderer da verdien av kjøretøyet og et eventuell mellomlegg. På denne måten kan du enkelt levere og hente ny bil hos oss i samme vending.

Via en omfattende tjeneste som dekker alle aspekter av bilsalget, kan vi bistå deg med å få bilen solgt. Vi ordner alt det praktiske – mens du kan bruke tiden din på noe annet!

Vi kjøper bilen av deg, direkte og effektivt. Vi overtar da alt ansvar og risiko – du får penger på konto og står fritt til å kjøpe den bilen du måtte ønske, hos hvilken som helst forhandler.

Vi innfrir alltid heftelser og lån direkte til banken og differansen til deg. Vi innhenter slettebekreftelse med nøyaktig saldo, slik at dette blir korrekt og fullt innfridd.

Ja, vi kan i utgangspunktet kjøpe eller ta innbytte i alle typer biler. Er bilen eldre enn 14år eller gått over 200.000km må man beregne en litt lavere pris for økt risiko og ansvar.