Om oss

Hvorfor velge Stjørdal Auto?
Vi gir deg tryggheten du trenger
ved kjøp og salg av bruktbil.
Sikkert og trygt kjøp av nye og brukte biler
Personlig veiledning og rådgivning 
Tilpasset finansieringsløsning
Transparente tilstandsrapporter
Enkel innbytteprosess
Omfattende kjøretøygaranti

Medlem av NBF

Stjørdal Auto er medlem av Norges Bilbransjeforbund (NBF). Når du kjøper bil av en forhandler som er medlem av NBF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NBF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Garanti

Nye biler og enkelte bruktbiler selges med garanti som gir deg trygghet utover og i tillegg til de rettigheter du har i henhold til loven. Vi i hovedsak to typer garantier på biler: nybilgaranti og bruktbilgaranti. Se mer om dette på den aktuelle bilen.

Tilstandsrapport

Alle våre bruktbiler selges med NBF tilstandsrapport. Dette vil si at bilens tilstand er skriftlig dokumentert og dette gir deg som kjøper en bekreftelse på at bilen er i den standen du har blitt lovet.

Bytterett

Enkelte biler selger vi med bytterett. Dette kan du gjøre dersom bilen du har kjøpt av en eller annen grunn ikke tilfredsstiller dine forventninger eller behov. Produktet tilbys for at du som kjøper skal føle deg helt trygg på at du ender opp med riktig bil for ditt behov. Bytteretten fremgår av annonse der den er tilgjengelig, og vilkår fremgår av kontrakten.

Innbytte

Vi tilbyr innbytte i alle biler. Send oss gjerne en henvendelse på dette så tar vi en verdivurdering og gir deg et innbyttestimat. Alle estimater vi gir er forbehold takst og ekslusive omregistreringsavgift.

Kundeservice og veiledning

Vår ekspertise på nytt og bruktbilsalg er forankret i grundig kunnskap og lidenskap for å matche kunder med drømmebilene deres. Med vårt ekspertteam sikrer vi en smidig og tillitsfull opplevelse, enten det er valg av ny bil eller en kvalitetssjekk på bruktbilen din.

Våre selgere
David Krokli
Ken Roger Bolgnes
Sanel Supur

Husk at du alltid kan nå oss på telefon 400 00 420 eller post@stjordalauto.no

Om oss

Stjørdal Auto er en videreutvikling av vår lidenskap og entusiasme for biler. Dette er også noe vi ønsker at skal gjenspeiles i de bilene vi har inne på lager og for salg.

Vi ønsker tilbakevendende kunder og jobber for å levere god service, og høy kvalitet i alle ledd av vårt arbeid.

Vår sentrale beliggenhet når både jernbane og Trondheim lufthavn værnes gjør oss i stand til å kunne hente deg som kunde når du ønsker å handle bil hos oss.

Vi har nye og moderne lokaler i Gevinglia, Stjørdal Disse lokalene er tilpasset vår drift, og bidrar til å løfte kvaliteten pả vårt arbeid. Vi har eget godkjent verksted som utbedrer bilene for salg i tillegg til å kunne ta service og utbedringer for deg som kunde hos oss.

Vi lever av å gjøre din bilhandel enklere, raskere og tryggere. Dette gjør vi ved finne den riktige bilen for deg, i tillegg til god oppfølging for, under og etter salg.

Det viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd, og at du gjør et bilkjøp du kan du kan være trygg på!

Gaselle-bedrift


Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

En gaselle må blant annet ha minst doblet omsetningen fire år på rad og levert godkjente regnskap. Vi er heldige som har prestert flere år på rad, opprettholdt veksten og blitt kåret som gasellebedrift for fjerde gang av Dagens Næringsliv!

Send oss en melding