Kvalitet, ærlighet og tillit er våre kjerneverdier og fokusområder for at du som kunde skal være trygg på å handle hos oss.

 

Vi ønsker tilbakevendende kunder, og jobber hele tiden med å levere god service og de beste bilene til den riktige prisen.

Stjørdal Auto er et relativt ungt selskap (2015) og er en videreutvikling av vår lidenskap og entusiasme for biler. Dette er noe vi ønsker at skal gjenspeiles i de bilene vi har inne på lager.
Vi er lykkelige som liten, og setter kvalitet over kvantitet. Dette er noe vi håper våre kunder merker når de handler hos oss. Vi er 100 % fleksible og er tilgjengelige etter avtale. Vi ønsker å være tilstede når det passer kunden best, og ikke motsatt!

Vår sentrale beliggenhet nær både jernbane og Trondheim Lufthavn Værnes gjør oss i stand til å hente deg som kunde etter avtale.

I 2019, 2020 og i 2021 ble Stjørdal Auto kåret til gasellebedrift av Dagens Næringsliv.

I 2022 har vi flyttet inn i helt nye salgslokaler i Gevinglia, Stjørdal. Vi har nå moderne og tilpassede næringslokaler som ytterligere skal effektivisere driften og løfte kvaliteten på jobben vi gjør.

Vi lever av å gjøre din bilhandel enklere, raskere og tryggere. Dette gjør vi ved å finne den riktige bilen for deg, i tillegg til oppfølging etter salg.

Det aller viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd, og at du gjør et bilkjøp du kan være trygg på.

Vi er stolt medlem av NBF og Bruktbilgruppen.

Ta kontakt

Vi er stolte av å kunne kalle oss Gaselle-bedrift for fjerde år på rad!

Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

En gaselle må blant annet ha minst doblet omsetningen på fire år og levert godkjente regnskap. Vi er heldige som har prestert flere år på rad, opprettholdt veksten og blitt kåret som gasellebedrift for fjerde gang av Dagens Næringsliv!

Finansiering og forsikring

Vi hjelper deg gjerne med begge deler. Via våre samarbeidspartnere kan vi tilby gunstige løsninger.