Kvalitet, Ærlighet og Tillit er våre kjerneverdier og fokusområder for at du som kunde skal være trygg på å handle hos oss.

Vi ønsker tilbakevendende kunder, og jobber hele tiden med å levere god service og de beste bilene til den riktige prisen.

Stjørdal Auto er et ungt selskap (stiftet 2015) og er en videreutvikling av vår lidenskap og entusiasme for biler, noe vi ønsker at skal gjenspeiles i de bilene vi har inne på lager.

Vi er lykkelige som liten, og setter kvalitet over kvantitet. Dette er noe vi håper våre kunder merker når de handler hos oss. Vi er 100% fleksible, og er tilgjengelige etter avtale. Dette gjør at vi er tilstede når det passer kunden best, og ikke motsatt! Vi har en sentral beliggenhet midt i landet, nære både jernbane og Trondheim lufthavn Værnes hvor vi kan hente deg som kunde etter avtale.

Vi lever av å gjøre din bilhandel enklere, raskere og tryggere, fra å være behjelpelige med å finne den riktige bilen for deg, til oppfølgingen etter salg.

Det aller viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd, og at du gjør et bilkjøp du kan være trygg på.

Kontakt oss ›

Vi er stolte av å kunne kalle oss Gaselle-bedrift for tredje år på rad!

Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

En gaselle må blant annet ha minst doblet omsetningen på fire år og levert godkjente regnskap.

Vi er heldige som har prestert flere år på rad, opprettholdt veksten og blitt kåret som gasellebedrift for tredje gang av Dagens Næringsliv!

Våre tjenester:

Import

Kommisjon

Innbytte

Finansiering

Forsikring

Garanti

Dekk/felger

Profilering/styling

Bilpleie