Med mange års erfaring, kan vi hjelpe deg som kunde til å få bilen din solgt. Vi tar oss av alt det praktiske. For deg som kunde betyr dette et sømløst bilsalg.

 

Vi får bilen til å fremstå så godt som mulig, vår behandling øker verdien og salgsprisen!

Gjennom våre samarbeidspartnere innen finans, forsikring og garanti kan vi tilby deg og kjøper fordeler som private selgere ikke har tilgang til. Vi tar også innbytte som kan være helt avgjørende for et salg. Ved avtaleinngåelse vil vi i samråd med deg finne rett pris ift. markedet. Dette fremgår da av avtalen, sammen med vårt honorar. Slik kan vi ivareta enighet og trygghet rundt forventet salgspris og oppgjør. Vi selger ikke før du er fornøyd – og du har alltid siste ord ved eventuelle forhandlinger.

Ved innlevering besørger vi komplett teknisk og kosmetisk tilstandsvurdering, samt rengjøring, klargjøring og fotografering. Vi forfatter og publiserer deretter en grundig og riktig salgsannonse via Finn.no, Stjordalauto.no, Facebook og Instagram. Vi håndterer alle henvendelser og forhandlinger på en profesjonell måte – vi ordner raskt oppgjør til din konto og innfrir evt. heftelser.

Formidlingssalg

Ta kontakt idag for uforpliktende tilbud på formidlingssalg:

Formidlingssalg

Vi tar oss av

Klargjøring og vask
Verdivurdering
Fotografering
Annonsering
Kundekontakt
Visning
Salg
Oppgjør

Kontakt oss

Hvilken løsning passer for deg?

Ønsker du heller å selge bilen til oss, eller bruke den som innbytte ved kjøp av en annen bil fra oss?